Meditatie workshop

18/07/2023 door 
Karen Devriendt
Meditatieworkshop Zonnebeke

We organiseren een meditatieworkshop en we doen dit samen met een specialist namelijk Stijn Heymans.

Wie is Stijn Heymans?

Stijn Heymans (1988): vader, levensgenieter, biohacker en full potential coach.

Het is zijn missie om mensen te helpen verandering in hun leven te integreren om zichzelf zo naar een hoger niveau te tillen en meer kwaliteit uit te nodigen in hun leven. Aan de hand van zijn eigen ervaring toont hij je een binnenweg op de route naar jouw succesvol leven, wat dat ook mag inhouden.

Hij begeleidt al drie jaar maandelijks een groep mensen die van mediteren een dagelijkse gewoonte wil maken en op die manier de echte kracht van dagelijks mediteren kan ervaren via zijn online meditatietraject.

Wat gaan we doen?

Na deze 90 minuten durende workshop ga je naar huis met een set van tools en motivatie om aan de slag te gaan met meditatie. Stijn toont dat meditatie écht invloed heeft op je brein (hij brengt een EEG meditatie hoofdband mee) en leven zodat je je gaaf afvragen: waarom ben ik nog niet eerder met meditatie gestart? Stijn leert je de werking ervan en al zijn tips en tricks om de theorie om te zetten naar de praktijk om ervoor te zorgen dat meditatie ook echt deel zal gaan uitmaken van jouw dagelijks leven.

Voor wie is meditatie?

Voor iedereen die geprikkeld wordt door het woord meditatie, die op zoek is naar een houvast in de golven van het leven, die meer rust wil ervaren, veel stress ervaart – maar niet weet hoe daarmee om te gaan, voor elke jonge (of toekomstige) ouder wiens hoofd wel eens op ontploffen staat, voor iedereen die meer vanuit vertrouwen wil gaan leven en voor elke twijfelaar die zich afvraagt of meditatie wel écht werkt.
Eigenlijk voor iedereen die zin heeft om mee te doen.

Praktisch

Datum: 24 augustus 19u – 20u30

Prijs: € 25,00

Meebrengen:

  • notitieboekje en pen indien gewenst
  • schone sokken want je betreedt de ruimte zonder schoenen

Inschrijven via volgende link

 

Check ook de podcast met Stijn via www.depodop.be